Olen ensimmäisen kerran liittynyt mukaan Sny2011 syksy toimintaan ja hieman jännittänee mitenkäs pärjään...

Ensimmäiset yhteyden otot siis tehty ja saatukin... toivotaanpa että tämä syksy menee hyvin puolin ja toisinkin!

Tänään istuskellut aamu klo.8.30-15 asti 4 vuotiaan poikani kanssa Oyksissa... tietäähän sen ettei meidän poika voinut malttaa alkaa levähdellä päikkäri aikaan eli olisi edes sen 20 minuuttia ottanut unta, mutta kun ei... erilainen paikka niin eihän sitä voinut rauhoittua millään ja loppujen lopuksi poika oli todella äreällä päällä klo.13 jälkeen, että oikeasti tällä mammalla hävetti jo pojan käytöskin.

Siellä lenteli lelut ja lopulta kaatoi semmoisen kalastus palapelinkin, eikä meinannut millään alkaa keräämään paloja lattialta vaan poika oli kuin vetelää makaronia... en ymmärrä miksi edes näin pitkäksi venyttivät päivän pojalta ja minultakin, kun kyselivät vain pojan esitietoja ja miten kasvua on tullut ja missä koemme tarvitsevamme apua...

Tuntui kyllä että oli semmoisessa vuosisadan tenttaustestissä ja 5 eri ihmistä kyselee samoja heti alkuun, kun näin ensimmäisen kerran tavattiinkin...saapa nähdä mitä tästä oikein tuleekaan. Ainakin muutaman rivin kerkesin virkata kun poika oli ruokailemassa hoitajan kanssa.