Näinpä se aika hurahtaneepi ja tietokone ongelmista en voinut taaskaan välttyä, kun jostain syystä vanhukseni meinaa tökkiä, mutta toivottavasti taas pelittääpi...

Näin ensimmäiseksi kumminkin SUURI & ISO Kiitos Sny:lleni erittäin kivasta helmikuun paketista, joka tuli viime viikon aikana ja piti nämä probleemat tulla just etehen ettei oikein saanut mitään tehtyy... ei edes päättökansioon materiaaliakaan... kumminkin kiva kultainen paketti:

Tämä paketti oli postilaatikossa odottamassa noutajaansa muiden postien joukossa... kiiruusti nappasin kaikki laatikosta mukaani ja poikien kanssa pinkaisimme sisätiloihin. Minua ihan nauratti, kun nuorinkaan poika ei meinannut pysyä nahoissaan, että mitäs kummaa äiti onkaan saanut ja ihasteli paketin kultaisuutta.

Pakettia yhteistuumin sitten avasimme ja sisältöön kurkisteltiin:

Aivan ihanaa Fabel Superwash punaista, jossa seassa muutakin väriä... näitä kolme kerää ja Suklaakahvia... Oi...Oi...Oiii.... Ihana muumikorttikin, jonka kyllä pojat heti nappasivat ja totesivat muumipapan kirjoittavan ahkerasti!

Suklaakahvi itselleni ihan uusi tuttavuus ja olihan sitä kokeiltavakin samalle illalle ja yllätyin kyllä, että hyvää oli... vaikka ensin mietin millaistahan tämä onkaan?! Onkohan samanmakuista kuin kahvisuklaa patukat?! Mutta täytyy todeta, että mukavaa vaihtelua kyllä tuo normaalikahvin seuraksi... KIITOS näistä kaikista ihan nappiin on napsahtanut!!!!

Ai niin ettei ihan vallan tässä unohdu, kun innoissani kirjoittelen kuulumisiani niin Sny:ltäni tuli myös samassa postikasan seassa muumiaiheinen kortti, josta pojat myös innostuivat vallan ja veivät dvd-hyllyn reunalle esille. Kiitos myös tästä kortistakin:

 

Kutomuspuolella:

Röyhelöhuivi edistyy hitaasti, mutta varmalla tyylillä... ehkä hitaus johtunee siitä että itselleni tämä lanka tyyli on ihan uusi tuttavuus ja en ole aikaisemmin kutonut tämmöistä tyyliä, mutta kiva kokeilla ihan tyystin uuttakin!

Toinen puuhani on huovutuslapaset Puro-langasta ja aamurusko on lankana... vasta aloittanut ja tässä ollaan menossa eli kohta peukalon kohtaa pitäisi alkaa suunnitella:

Langan värit on vaan jotenkin minun mieleiset kun niin vivahteekkaasti vaihtunee ja työhön tulee jotenkin sellaista jotain... no sanokaa nyt!? -Erikoisuutta-

Pitäneepä tässä nyt myös esitellä minun äitini käden jälkeä... teki vanhimmalle pojalleni Eetulle sukat... minulla oli vain päiväkodilta samanlainen mallikappaleet, mutta olivat vaalean harmaat väriltään ja totesin äidilleni näyttäessäni niitä villasukkia, että ompas nämä kivat malliltaan, et pitäisi Eetulle tehdä tämmöiset samanlaiset sukat ihan omat.

No äitini nappasi villasukan mallikseen ja tekasi sitten kahden päivän aikana samanlaiset sukat pojalleni tumman harmaanvärisinä, joten eipä minun sitten tarvinnut itse alkaa tekemään... eli kannatti sitten piipahtaa viikonloppureissulla vanhempieni luona viettämässä aikaa!

Näin lähtee tämä viikko taas käyntiin... lämpimiä voileipiä napostellessa ja teehetki kultaisen, kun haudutusteetä tekasin... näihin leipäkuviin toivottelenkin kaikille hyvää alkanutta maanantai päivää!!

Lämpimissä voileivissä on käytetty tonnikalaa ja runsaasti juustoa!