Kyllä se on itselle myönnettävä, että syksyä kohden ollaan menossa...

...ilmat ovat viilenneet, vettäkin sadellut ja koivunlehdistössä on tullut keltaisen värimuutosta vihreyden sekaan ja joitakin lehtiä on jo tippunutkin maahan.

Torstaina yritin katsella pojalleni vantukkaita, että saisi käteen, mutta eihän niitä tietenkään silloin esille tule kun tarvitsisi tai kaipaileepi... niinpäs sitten puikot vain käteen ja vihreää 7 veljeslankaa hyppysiin, jotta saa tehtyä pojalle vanttuut!

Lierimyssy on edennyt ihan mukavasti... tässä kuvassa olen menossa juuri kaventamisissa

Tällä hetkellä olen lierimyssyn reunaan tekemässä lieri osuutta ja sitten pitäisi se kukkanen siihen virkkailla kiinni.

Minulla on kai jokin vihreä kausi menossa, kun tullut otettua vihreä lanka tällä kertaa käteeni... mutta ehkä seuraavalla kerralla onkin erivärinen lanka!

Torstaina tuli iltapäivällä käytyä mökilläkin päin ja piipahdus metsän puolella, josta tarttuikin kätösiini 1,5 litraa puolukkaa... olisi tullut varmaan enemmänkin poimittua, jos ei olisi vettä alkanut satamaan ja toisekseen poimijalla olisi saanut olla vain paremmat kengät mukanaan eli ne kumisaappaat!

Mutta sainpas ihan mukavasti puolukasta ja pikkupussillisesta viinimarjoista kielen viemää hilloa pilttipurkkeihin joita olen talteen ottanut, kun pojat söivät nuita soseruokia. Pitäisi varmaan huomenna yritellä metsään poimimaan puolukkaa, mutta tietenkin riippuu nyt kelistäkin että sataako vai onko hyvä syksyinen sää!

HYVÄÄ JA MUKAVAA VIIKONLOPPUA!