Elokuu alkanut vauhdikkaasti, mutta itselläni alkoi ensimmäisenä netin tökkimisellä ettei oikein kone halunnut minun jostain syystä pääsevän minnekään päin... toivottavasti ohitettu ongelma!  - Ainakin tänään sain laitettua Sny syksy 2011 hakemuksen eteenpäin.

Tänään työpaikalla avattu mummojen lauantai kerho ja bingoa sai pelata monta kierosta... hauskaa ja mukavaa kyllä oli!

Eilen koulutus/oppisopimuslaisten kanssa kävimme tutustumassa Kokkolan asuntomessuihin ja hienoja talojahan siellä oli, vaikkakin hintaluokat tuntui hurjilta nähdä.

Kauniita kuva maistiaisia nähtävyyksistä kumminkin:

Kukka asetelmat olivat todella nättejä ja kauniisti tehty, vaikkakin hieman se sää keli olisi voinut olla paljon parempia, kun vettä tihutteli...

Yhdelläkin tie osuuden reunalle oli valtavasti kukkia laitettu ja väriloistokin sen mukainen.

Yhdenkin talon kulmassa oli hienosti laitettu kasveja ja kivireunamaa, vaikkakin nurmikko aluetta ei kauheasti muuten ollut talon luona... mitä nyt etupihalla oli sellainen nurmikko alue kukka paikkoineen, mutta muuten enemmän kivetystä, laattoja ja rannan reunaa.

Yhden talon edustalla oli hieno iso vaasi, josta vesi pulppusi ja valui vaasin pintaa vasten alas maahan, josta toden näköisesti vesi pumppautuu takaisin vaasin sisälle ja pienestä suihkusta ulos kuin suihkulähteestä. Todellakin kiva idea, vaikkakin tämä vaasin koko yllätti minut täysin, kun tuli lähemmäs katsomaan kokoa.

Messujen yhdessä teltassa oli seinälle laitettu kiva valo pilkku... eikös vain olekin hieno?! Ainakin itsestäni tuo oli mukava ja varmasti tuo näin syksylle väri pilkettä huoneiston seinään.

Paljon erilaisia esitteitä tarttui mukaani ja varsinkin sauna asioita appivanhemmille, että saavat miettiä tulevaa saunaremontteihinsa ideoita. Pienestä myyntikojusta tuli ostettua ihanalle anopilleni sellainen kierre mallinen tuoksusaippua joka tuoksui mielestäni todella hienolle... mikähän se tuoksu olikaan?! Hmm... passioni vai olikohan se mango...

Ainakin sain silmille ruokaa ja ihasteltavaa kuinka mukavasti oli erilaisia sisustuksia tehty... näin yhteenvetona sisustuksissa oli käytetty paljon valkoista, hopean harmaata ja tumman harmaan yhdistelmiä sekä lasia mm. pöydissä, vitriineissä ja hyllyissä... teki hyvää vaikutusta ympäristöön!