Tälläiseltäkö se tuntuukin tämä hiljaisuus ja oma aika?!

Pojat lähtivät tänään mummun ja papan autokyydillä kymmeneksi päiväksi hoitoon ja vanhemmilla töiden merkeissä menee arki... itselläni alkaakin sitten kauan odotettu kahden viikon kesäloma.

Tuntuu ihan erikoiselta, kun pojat ei ole hääräämässä ja äitiä kutsumassa jotain hakemaan keittiöstä tai antamaan mehua tms.

Mietimme mitäpäs tekisimmekään iltapäivä ja siinä huomasin sitten ehdottaa miehelleni et mitäs jos lähtisimme nyt sinne Finnkinoon, kun monet kerrat mietitty ja suunniteltukin...

Kävimme katsomassa sitten: Harry Potter ja kuoleman varjelukset, osa 2 - 3D näytäntö klo.17:20

Sepä on sitten NÄHTY ja TYKKÄSIN... Yllätyin lopputuloksesta, mutta eipä se ihmekään, kun en ole kaikkia 7 kirjaa kerennyt lukemaan... kolme kirjaa olen kerennyt kyllä jo lukea, mutta onhan se erilaista lukea ja katsoa elokuva, kun itse asiat ja tapahtumat kuvittelee päässään ihan erilailla.  Suosittelen kumminkin elokuvaa käydä katsomassa, jos haluaa... takalistoillahan sen tuntee kumminkin että on parisen tuntia tullut istuttua ja 3D lasit silmillä, että lasit mukavasti alkoi jo painamaan nenää vasten.

Lumoava lanka liike Oulussa avaa uudessa osoitteessa Albertinkatu 11 maanantaina 15.8 ovensa... kiinnostavana odotan millaiset uudet tilat onkaan ja pitäisi jonain päivänä käydä vielä vanhassa liikkeessä kurkistamassa ale lankakoreja, jos sieltä jotain sattuisi vaikkapa tarttumaan mukaani... vaikkakin onhan tuota Pretty Baby- lankaa monta monituista kerää tarttunut mukaani kaupan hyllyiltä, kun kolmen värisiä lankoja tuli ostettua.

Kyllä kyllä... onhan tässä touhua, mutta eiköhän jotain kivaa keksitä... ainakin jostain etsiskellä sellainen neulonta ohje, jossa puseron tekisikin toisin päin eli ylhäältä alaspäin! Normaalisti aina tehnyt alhaalta ylöspäin tyyliin ja miettinyt riittääköhän lanka sittenkään, vaikka aina on lopputuloksena ollut että jää pieni määrä lankaa ja se riittikin ko. neulokseen.

Huomenna olisi sitten ensimmäinen päivä elokuusta... sepä aloitellaankin ihan ikkunapesujen merkeissä! Onpahan sitten itselläkin oman asunnon ikkunat pesty syksyä varten... heh...