Näinpä näin viimeinen SNY-kevät 2012 paketti tuli perille maanantaina ja samalla paljastuskin kuka oli pakettien lähetysten takana...
KIITOKSIA hyvin paljon Lilli-Marjukka näistä lähettämistäsi paketeista ja toivon sinullekin erittäin ihanaa ja kaunista kesää!
Itse koetan kovasti miettiä mitä saisinkaan näin kesän aikana langoista loihdittua, kun sentään 5 viikon kesälomakin tiedossa olisi!! smiley

Tässä siis viimeisin pakettini:

Olen tässä naureskellutkin tuota keittiöön tulevaa pöytien puhdistusliinaa, että voikin kommentti olla todella naseva ainakin minulle... "Jos näätte miun sisäistä marttaa lähettäkää se tänne päin"
Kyllä tehkää niin!! -HEH cheeky Joskus tuntuu että vois se innostus kärpänen puraista, jotta saisi jotain aikaiseksikin.
Kumminkin ihanaa Mandarin suklaanruskeaa lankaa... kova mietintä mitä siitä valmistaisinkaan...ehdotuksia otan mielelläni vastaankin hi..hi..hii...
Kynttiläkukkanen oli todella viehättävä ja kerkesinpä sen myös laittaa korkealle hyllylle ettei pojat siihen koske kuitenkaan ainakin niin toivon, mutta huonolla menstykselläni se vielä on jommalla kummalla pojalla hyppysissä.

Käsitöissä ollut nyt hiljaista eli en ole tehnyt mitään kiitos kuivien käsien... tullut pieniä haavoja, mutta koettanut hoitavalla rasvalla hoidella käsiä taas kuntoon... eli ihan samalla tavalla hoitanut kuin ennenkin kuntoon käteni!

Kaikille erittäin aurinkoisia kelejä ja nautinnollisia puutarha puuhia!