Tänään tuli postista tilaamani langat ja muutakin tarpeellista… nyt voinkin sitten todeta kerrankin että joululahjaraha tuli sitten käytettyä hyvin mietteliäästi ja pitkään mietinkin mitä tarvitsen sekä olen haaveillut pitkään.

Joululahjani on nyt sitten tullut hankittua, vaikka se olikin näin päin että itse itselleni sen hankin, mutta toisaalta voin ajatella ettei muiden tarvinnut miettiä ja pähkäillä päätään kipeäksi lahjaa miettiessä.
Tilaukseni:
Sinimulti LANKA ANNE  (5kpl)
Roosamulti LANKA ANNE (5kpl)
Liilamulti LANKA ANNE (5kpl)
Musta/valk/sin LANKA ANNE (5kpl)
LUKSUS SETTI PYÖRÖPUIKKO KNITPRO 8/PAK
PUJOTINRENKAAT 14, 19, 24 JA 29 CM Ø.
 
 
Jussisukat velipojalle
 
Pikkuveli se soitteli syksyllä ja toivoi saavansa Jussi sukat jalkoja lämmittämään näin talveksi. Nyt hänen toiveensa toteutui ja tekemäni sukat ovat sitten valmiit hänelle. Kävin viime viikonloppuna kotipuolessa ja samalla toin ne tummanharmaa ja harmaa väreillä tehdyt villasukat, joista velipoika olikin hyvin kiitollinen.
UUSIN PROJEKTI MENOSSA

Olen tällä hetkellä Novitan tummanharmaa Nalle langasta kutomassa kierrepuikoilla pipoa. Naureskelin tässä että saas nähdä millainen onkaan loppu tulos, kun pipojen kudonnasta on jo vierähtänyt oiva tovi... kunpa tämä pipo menisi loistavasti ohjeiden mukaan niin voisin tehdä toisenkin ja antaa sen rakkaalle anopilleni, joka viime talven aikoihin tekasi minulle pipon.