Niin sitä elellään sellaisia aikoja, että täällä annetaan nyt enemmän aikaa näyttösuunnitelmaan sekä näyttökansioon... vielä olisi noin viikko odottamista ennenkuin se H-hetiki tulee eteen.

14.3.2012 olisi ensimmäinen Ylläpitosiivousnäyttö ja sitten olisi 22.3.2012 toinen Perussiivousnäyttö, olen tässä vain ihmetellyt miksi sitä aina jännittää sekä hermoilee että vatsa on sekaisin koko tilanteesta jo näin aikaisin...  Miksei minun kroppani voi ottaa asioita rennosti?!

No positiivistä on se että näyttösuunnitelma toiminta ompi kirjoitettu puhtaaksi ja kohta saan laitella kopiointi tempauksen päälle sekä laittaa sähköpostilla eteenpäin itse näytön arvioitsijoille.

Vielä olisi kumminkin tiedon etsintää itse näyttökansioon... onneksi sitä olen jo aloittanut hyvissä ajoin täydentämään paperiversioisilla teksteillä, ettei sillain enää ole kiireitä. Kunhan vielä muutamiin aihe alueisiin etsiskelen lisä tietoa, kun tuntuu asiat olevan vähäisiä.

Tämän siivousnäyttö osion kunhan saisi vielä ohitse niin sitten hetkeksi saan huokaista ja nautiskella ennenkuin alkaa sitten ihan uudet kuviot elämässämme!

Sunnuntai aamu alkanut aamukahvin merkein ja piimäkakku palasella... nautiskellut aamuauringon paisteesta ja ulkona näyttää mittarinmukaan -11.3´c eli ihan kiva pirtsakkuus on ulkosalla.

Toivotankin Teille oikein mukavan rattoisaa sunnuntai päivää ja puikkosten kilinää...