Niin se aika vain vierähtää ja saamme toivotella ystäville, tutuille ja muillekin sukulaisillemme erittäin...

...minäpä toivotan vielä Teille hyvät blogini lukijat ja kiitoksia kivoista kommenteistanne joita olette laittanu!

Joulupukki on käynyt ja kivoja lahjoja on tuonut... varsinkin yllätyin kuinka paljon pojat saivat joululahjoja ja olihan heillä iso urakka kaikki lahjat avata... sittenpä tulikin se ongelma että millä lelulla oikein ensin malttaisi leikkiä ja kumminkin muutkin lelut kiinnosti.

Lego lelut pitivät jälleen pintansa ja hyviä legopaketteja saivat mm. poliisihelikopteri ja vesitaso lentokone ne on lennelleet monet kurvit että poika on pitänyt koneesta kiinni ja kiitänyt huoneesta toiseen.

Isoja kiitoksia tuli vanhemmiltani... äitini oli tykännyt kovasti vaaleansinisestä mohairlangasta tekemästäni hartia huivista ja sukista... isälleni on vielä villasukat teko vaiheessa, mutta hän saa ne heti kunhan valmiina ovat!

Olen tehnyt sormeilemalla pitkän kaulahuivisen jonka sai sillain kiepittää kaulalle miten haluaa... tämän työn annoin pikkusiskolleni jo perjantaina, kun kävi kylässä... kerkesin kumminkin ottaa kuvan siitä:

Joulun perinteisesti tein piparkakkutalon ja siinä tuli samalla koristeltua vaikka millaista pihamaalle...

No seuraavana aamuna mökki oli romahtanut jostain syystä kasaan ja mieheni mielestä minua ei kannata päästää rakentamaan sitten oikeaa taloa!   -Hmm... siispä on ainakin varmistettu mökin pysyvän pystössäkin ettei käy näin:

Jouluna kumminkin on huolehdittu, että hedelmiä on tullut syötyä ja ei unohtaa suklaatakin napostella...

Näillä merkein tällä kertaa! Saapa nähdä mitäs seuraavalla kerralla ehkä enemmän käsitöistäkin sitten...  -Kiva että pistäydyt ja kommentoit blogiani!