Näin se vaan on että on kohta tämäkin kuukausi kipitelty ihan huomaamatta ohitse... mihin nämä päivät oikein juokseekaan *hymähtää hiljaa*!

Täällä on hieman näperrelty tällä kertaa vaikka millaista operaatiota ja ideoitakin uusia ihan kokeilussa, että millaista tuostakin tulee ja tästä jos väkerrän... ihan extempore tyyliin.

Ensin ainakin voisi mainita että Korkea kauluksinen tunika työni etenee ihan kärsivällisesti eteenpäin, kun sentään jo hihaoperaatio kohdassa ollaan menossa muuten iso töinen etu- ja takakappaleen työstäminen on saatu päätöksiin asti, että hihoja vain odotellessa.

Tämän tunikan sivu työstämisen alla oli työkaverille pipon teko ja sain jo viime viikolla sen annettua eteenpäin että sai käyttöön ottaa. Ihan joustin neuleena tein että kunnolla jousti...myöhemmin päättämisen aikana huomasin että olisin voinut päättää työn sillain 8 kulmaisasti, mutta tulikin sitten ajatuksissani päätettyä työ 4 kulmaisesti. Työkaveria ei asia haitannut, vaikka mainitsin kyllä että voin tehdä uudelleen sen päättämisen pipoon, jos tuntui pipo hassulta päässä.

Olen tässä myös virkkaus intoa viritellyt ja jotain alkuunkin saanut mm. olen vain aloittanut jotain kuviota virkkaamaan ison lasipurkin reunalle. Isopurkki tulee anopilleni, joka voi viedä purkin mökille ja polttaa isoja kynttilöitä sitten purkin sisällä, joka voi tuodakin ihan mukavaa tunnelmaa mökillä ympärilleen.

Tämän päivän virkkaus työstämiseni tuotti myös hassun näköiseksi jääneen kanasen... onhan sentään pääsiäinenkin tuloillaan niin miksipäs ei ihan tuosta noin vain aloittamani virkkaus väsäys tuottanut tulosta.

Tuossa virkkauksessa olen hyödyntänyt jämälankoja, joita on pussiin kertynyt monenlaisia... yritin kutoa oranssilla ensin ns. pesä pohjaa, jonka reunalle vihreää väriä ja sitten valkoisella kanan ruumista ja ujuttaen mustalla langalla ääriviivaa siipi kohtiin... silmä kohtaan sinistä lankaa ja erikseen tein virkkaamalla kanaselle nokan, pyrstökohdan ja heltan, vaikka ihan hupsun näköinen koko "rumiluksesta" tuli...koristakoon tänä vuonna sitten rairuoho laatikkoani, kun sellaisen laitellaan poikien kanssa jälleen kasvu aluille...siemen pussukka kun on jo tullut hankittua, että pääsiäistä vain odotellessa.